Jennifer Lawrence reageert in Vanity Fair op gelekte Naaktfoto’s: “Het is mijn lichaam, en het zou mijn keuze moeten zijn” #TheFappening

Hunger Games actrice Jennifer Lawrence heeft voor het eerst gereageerd op de gelekte naaktfoto’s die in september verschenen. Lees hier wat ze allemaal te zeggen had.

Naaktfoto’s van Hunger Games actrice Jennifer Lawrence gestolen en online verschenen

Jennifer Lawrence heeft voor het eerst gereageerd op de grote hoeveelheid naaktfoto’s die gelekt waren in September, waarop de actrice geheel naakt te zien is. Het blad Vanity Fair publiceert aankomende woensdag een uitgebreid interview met Jennifer Lawrence over het schandaal.

 

Vandaag kwam al een deel vrij. Jennifer Lawrence zegt dat de diefstal en verspreiding van haar privéfoto’s een “sex crime” is. Ook vertelt ze in het interview dat ze bovenal bang was voor het effect dat de foto’s op haar carrière zou kunnen hebben. Over de mensen die de naaktfoto’s bekijken is ze zeer duidelijk: “Iedereen die de foto’s heeft bekeken zou in een moeten krimpen van schaamte”

“Iedereen die de foto’s heeft bekeken zou in een moeten krimpen van schaamte”

“Dat ik beroemd ben en dat ik een actrice ben betekent niet gelijk dat ik hiervoor gevraagd heb”, vertelt de Hunger Games actrice aan Vanity Fair. “Het is mijn lichaam en het zou mijn keuze moeten zijn. Het feit dat dat niet geval is is walgelijk. Ik kan niet geloven dat we in zo’n soort wereld leven.” De actrice is erg geraakt door het schandaal, wat natuurlijk te begrijpen is.

“Ik kan niet geloven dat we in zo’n soort wereld leven”

Lawrence reageert fel op het feit dat velen de verspreiding van haar naaktfoto’s een schandaal noemen:”Het is geen schandaal, het is een seksuele schennis.” Verder pleit ze ervoor dat de wetten omtrent privacy drastisch verandert moeten worden. Lawrence was niet het enige slachtoffer van de hackers die naaktfoto’s verspreidden. Onder andere Doutzen Kroes, Rihanna en Vanessa Hudgens waren ook het slachtoffer. De FBI zou nog steeds bezig zijn met onderzoek.

Like ons op Facebook voor het laatste TheFappening nieuws!

Meer lezen:

 Naaktfoto’s van Hunger Games actrice Jennifer Lawrence gestolen en online verschenen

Opnieuw Naaktfoto’s van Hunger Games ster Jennifer Lawrence gelekt

Opnieuw naaktfoto’s Big Bang Theory actrice Kaley Cuoco gelekt

Opnieuw Naaktfoto´s Rihanna gestolen en gelekt

Naaktfoto’s High School Musical actrice Vanessa Hudgens gelekt

Naaktfoto’s van o.a Kim Kardashian en Rihanna gelekt

 

Bron: http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/2014/10/jennifer-lawrence-cover

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>