Rubriek: Not Safe For Work

FILMPJE: Koppel heeft seks aan parachute

Omdat je alles een keer in je leven moet proberen, besloot skydive-instructeur en porno-acteur Alex Torres te kijken hoe het is om seks te hebben tijdens een parachutesprong. Hope Howell, in het dagelijks leven receptioniste bij Skydive Taft, had wel oren naar dit spannende avontuurtje.

Lees verder...

Eekhoornpiemel choqueert Britse tv-kijkers

Kijkers van het BBC kookprogramma Great British Bake Off, werden onverwacht verrast door een nogal groot geschapen eekhoorn. Het Exhibitionistische beest dook op de sfeerbeelden van het landgoed waar de kookshow werd opgenomen. Het diertje was duidelijk van het mannelijke ras en stond zeker niet achteraan de rij toen de geslachtsdelen werden toebedeeld.

Lees verder...

Koppel heeft seks tijdens voetbalwedstrijd

De Belgische voetbalmatch tussen Sint-Truiden en Lokeren eindigt zeker niet in de top10 van de meest spannende wedstrijden. Gelukkig voor de supporters zorgde een koppeltje, dat een hotelkamer die uitkijkt over het speelveld als liefdesnestje gebruikte, nog enig vertier. (zie foto’s bij Hln.be) Terwijl op het veld de bal voor de zoveelste maal werd teruggespeeld

Lees verder...

Man loopt naakt tussen koeien

De Drentse politie heeft dit weekeind een man aangehouden die in zijn blootje door het weiland liep. De zeventigjarige man kreeg een proces verbaal voor schennisplenging. Na een melding konden agenten de man op een weg bij het weiland aanhouden. Hij verklaarde dat hij het fijn vindt om naakt in de natuur te lopen en

Lees verder...

Man krijgt stijve van winkelketen

In Louisiana heeft de politie een man aangehouden die met een ‘tentpaal’ in zijn broek rondliep op het parkeerterrein van de Walmart. Bij zijn arrestatie verklaarde Travis Keen (28) dat hij onschuldig was en er niets aan kon doen: “Ik raak altijd opgewonden van grote warenhuizen”, trachtte hij zichzelf te verdedigen.

Lees verder...