Naaktfoto’s van o.a Kim Kardashian en Rihanna gelekt

Eerder deze maand was overal in het nieuws dat er vele naaktfoto’s van onder andere Jennifer Lawrence waren gelekt. Nu lijkt het allemaal weer opnieuw te beginnen: Dit weekend zijn er naaktfoto’s gelekt van onder andere reality-ster Kim Kardashian en Big Bang Theory actrice Kaley Cuoco.

Eerder deze maand was ze al de klos, en ook nu zijn er weer naakfoto’s online verschenen van onder andere Jennifer Lawrence. Verder zijn Kim Kardashian, Rihanna en High-school Musical ster Vanessa Hudgens het slachtoffer van hackers. Afgelopen zaterdag begonnen de eerste foto’s online te verschijnen, en via twittter verschenen ze al gauw overal. De FBI is al druk bezig met onderzoeken wie de foto’s heeft gestolen en gelekt. Voor Vanessa Hudgens is het al de 3e keer dat het gebeurt. Één les kunnen we er in ieder geval uit leren: pas op met wat je online zet. De foto’s verschenen allemaal op de site Thefappening.eu. Betreden op eigen risico.

Naaktfoto’s van Hunger Games actrice Jennifer Lawrence gestolen en online verschenen

Vrouw betaalt 20,000$ voor derde borst zodat ze minder aantrekkelijk is

Bizarre condoom-reclame zorgt voor ophef

Kim Kardashian

Rihanna

 

 

 

 

 

 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Naaktfoto’s van o.a Kim Kardashian en Rihanna gelekt

  1. GRATIS

    Gratis naar Amerika!!!
    bit.ly/GratisNaarAmerika

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>