Omstanders moedigen zelfmoord slachtoffer aan uit het raam te springen

Hij zong bijbel verzen terwijl hij zijn dood tegemoet sprong.

In Johannesburg sprong een man zijn dood tegemoet, terwijl hij bijvel verzen las en omstanders hem aanmoedigden te springen. Het gebeurde afgelopen donderdag. Op de vijfde verdieping van een kantoorgebouw klom het slachtoffer uit het raam en begon verschillende verzen te zingen, terwijl hij een bijbel vast hield. Omstanders op de straat riepen “Spring, spring spring” tot dat de arme man naar beneden sprong. Een medewerker probeerde de man nog terug te trekken maar was net te laat.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>