Rubriek: ARTIKEL

De nieuwste online trend: Kantoor safari

Zet je computer aan, open een plaatje van een dier dat gedeeltelijk afgeknipt is, en vul het missende deel aan met je eigen lichaam. Moeilijk? Nee. Hilarisch? Zekersteweten. Wij zetten de grappigste resultaten voor je op een rij. Sommige foto’s zijn geniaal bedacht, anderen kunnen maar beter maar weer aan het werk gaan. De volgende

Lees verder...

Deze hond rijdt op een Segway terwijl zijn baasje hem uitlaat #Bizar

Normaal uitlaten is ook zo saai, moet deze hond gedacht hebben. De witte hond uit China heeft wel een heel bijzondere skill: Hij kan op een Segway rijden. Het gaat nog verder: Volgens zijn baasje weet de hond ook hoe hij moet vertragen en hoe hij moet stoppen bij stoplichten. Geloof je het niet? Aanschouw:

Lees verder...

(MH17) Malaysia Airlines wordt geprivatiseerd na lastige maanden met twee crashes

De verschrikkelijke vliegtuigcrash van vlucht MH17 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Het heeft Malaysia Airlines logischerwijs ook niet veel goeds gedaan. Na maanden worstelen is er besloten dat het bedrijf geprivatiseerd wordt. De manier waarop het bedrijf werkt wordt geheel herzien. Dat is nodig na maanden van worstelen om het vliegbedrijf gezond te

Lees verder...

Filmpje: Zeehond chillt met een surfer

Ook dieren houden van sport. Dat is goed te zien op deze video, gefilmd door Matthew Stanley met een GoPro. Hij was rustig aan het surfen toen er opeens een zeehond op zijn surfboard klom. Het resultaat kan je hier zien:  

Lees verder...

Man geeft duizenden euro´s uit om op barbiepop te lijken

Iedereen heeft wel een toekomstdroom. Deze 20 jaar oude man heeft echter wel een heel unieke droom: hij spendeerde duizenden euro’s om op de barbiepop Ken te lijken. Model en acteur Celso Santebanes heeft meer dan 3 operaties laten doen aan zijn kaak, neus en kin om zoveel mogelijk op de pop Ken te lijken.

Lees verder...