Opnieuw Naaktfoto’s van Hunger Games ster Jennifer Lawrence gelekt

Dit weekend zijn er opnieuw foto’s van Jennifer Lawrence op 4Chan en Reddit gepost. Het is al officieel bevestigd dat het echt om het lichaam van Jennifer Lawrence gaat. De vraag is: wanneer gaat het lekken stoppen?

Afgelopen zaterdagmorgen werd een nieuwe collectie naaktfoto’s online gegooid door een anonieme hacker. Eerder deze maand was Hunger Games actrice Jennifer Lawrence al de klos, en opnieuw zijn er weer niksverhullende kiekjes online verschenen. Het is wel zeer waarsschijnlijk dat de foto’s van dezelfde hacker komen die eerder deze maand al foto’s online gooide, gezien de foto’s van dezelfde celebrities zijn en in sommige gevallen in dezelfde ruimte genomen zijn. Jennifer Lawrence is niet het enige slachtoffer: Ook van  Kim Kardashian en Big Bang Theory actrice Kaley Cuoco zijn naaktfoto’s gelekt. Van Rihanna zijn ook foto’s verschenen, al beweren sommigen dat een aantal foto’s nep zijn. De foto’s zijn geupload naar de website Thefappening.eu. (Betreden op eigen risico)

Naaktfoto’s van Hunger Games actrice Jennifer Lawrence gestolen en online verschenen

Vrouw betaalt 20,000$ voor derde borst zodat ze minder aantrekkelijk is

Naaktfoto’s van o.a Kim Kardashian en Rihanna gelekt

Bizarre condoom-reclame zorgt voor ophef

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Opnieuw Naaktfoto’s van Hunger Games ster Jennifer Lawrence gelekt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>