Drama voor Jennifer Lawrence: Opnieuw Naakte badfoto’s gelekt

Het is al de 3e keer deze week dat er een partij naaktfoto’s van Hunger Games ster Jennifer Lawrence online wordt gelekt. Dit keer een collectie badfoto’s. Wanneer gaat het stoppen?

Eerder deze week berichtten we al dat de hackers die eerder deze maand naaktfoto’s lekten opnieuw aan de gang waren. Zaterdag waren o.a Rihanna, Kim Kardashian en Jennifer Lawrence het slachtoffer. En alsof de week nog niet zwaar genoeg voor de Hunger Games actrice is, zijn er vannacht weer een aantal nieuwe foto’s gelekt. Daarop is Jennifer Lawrence naakt in bad en met een vriendin te zien. De FBI is nog steeds druk bezig met de hackers opsporen, maar de fotodieven zijn zeer kundig in het verborgen blijven.Het enige wat duidelijk is is dat de foto’s vaak op 4chan en Thefappening.eu worden gepost. Het enge voor de celebrities is dat niemand weet wie er de volgende keer aan de beurt is, en hoeveel foto’s er nog gaan volgen. Wordt vervolgd.

Lees verder:

Opnieuw naaktfoto’s Big Bang Theory actrice Kaley Cuoco gelekt

Naaktfoto’s van Hunger Games actrice Jennifer Lawrence gestolen en online verschenen

Opnieuw Naaktfoto’s van Hunger Games ster Jennifer Lawrence gelekt

Vrouw betaalt 20,000$ voor derde borst zodat ze minder aantrekkelijk is

Naaktfoto’s van o.a Kim Kardashian en Rihanna gelekt

Drama voor Jennifer Lawrence: Opnieuw Naakte badfoto's gelekt

Jennifer Lawrence

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>