Italiaanse ambassadeur op zijn pik getrapt door journaliste

De Italiaanse premier Berlusconi vergelijken met de op seks beluste Oer-Russische koningen, dat was de boute vergelijking van NOS-correspondente Andrea Vreede, waarmee ze haar hakken pontificaal op de tenen van de Italiaanse ambassadeur zette. De ambassadeur was op zijn pik getrapt en liep boos weg.

De journaliste en de ambassadeur kwamen elkaar donderdagmiddag tegen tijdens de opening van een grote tentoonstelling over de Etrusken in het Allard Pierson Museum. De journaliste hield daar een lezing waarin ze de wereld van de rijke Etruskische mannen van toen koppelde aan de Italiaanse mannen met macht van nu: “Natuurlijk ontkom je dan niet aan Berlusconi.”

Aangezien de speech in het Nederlands was, heeft de ambassadeur er waarschijnlijk weinig van verstaan. Echter toch genoeg om de journaliste zijn rug toe te keren.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Italiaanse ambassadeur op zijn pik getrapt door journaliste

  1. s.crew

    Ik denk niet dat “mevrouw” Vreede de kunst van het op hakken lopen, onder de knie heeft. Als beroepsmisandrie-lijdster heeft ze wel wat anders aan d’r hoofd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>