Peter Beense overleeft vliegtuigcrash

Volkszanger Peter Beense en zijn producer Emile Hartkamp hebben dit weekend op het nippertje een vliegtuigongeluk overleefd. Het duo was op weg naar de Turkse badplaats Altalya, toen het toestel een noodlanding moest maken op Cyprus. De crisissituatie had niets te maken met het gewicht van de zanger, maar met het opkomende noodweer.

De volkszanger en zijn manager hebben overnacht op de kuipstoeltjes van de Cyperse luchthaven. Na een reis van 14 uur zijn de mannen maandagochtend om 05:30 uur eindelijk in Alanya aangekomen. De Telegraaf meldt dat Peter Beense maandagavond een optreden zal verzorgen in Antalya voor het muziekprogramma Hart van muziek.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Peter Beense overleeft vliegtuigcrash

  1. Danny K

    Wat een onzin, ternauwernood een vliegtuigramp overleefd….

    Het vliegveld was gesloten door het slechte weer waardoor we moesten uitwijken naar een ander vliegveld, omdat er altijd maar kerosine word mee genomen voor de vlucht en een beetje extra was er niet genoeg om te wachten in het luchtruim. hierdoor zijn we uitgeweken naar Cyprus. Helemaal niets aan de hand dus, wat een opgeblazen bla bla verhaal!!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>