Limburger ligt twee dagen dood op toilet

In het Atrium Medisch Centrum in Heerlen heeft een bejaarde man twee dagen dood in een toilet gelegen. De man had woensdag een afspraak op een poli. Alvorens was hij eerst naar de toilet gegaan, waar hij aan de gevolgen van een beroerte overleed.

Pas een dag later ontdekte een schoonmaakster dat de deur van de toilet op slot zat. Omdat ze zelf het gereedschap niet had om de deur open te maken, waarschuwde ze de beveiliging. De beveiliging schakelde op zijn beurt de technische dienst in, die het klusje onderaan de prioriteitenlijst zette.

Vrijdag ontdekte de schoonmaakster dat de deur nog steeds dicht was. Opnieuw haalde ze de beveiliging erbij, die de toilet met behulp van een schroevendraaier openmaakte. Toen pas werd de dode man ontdekt.

Het Atrium Medisch Centrum werd twee jaar geleden nog uitgeroepen tot het beste ziekenhuis van Nederland. Om deze titel te behouden maakt de woordvoerster van het ziekenhuis momenteel overuren: “Zoiets is hier nog nooit gebeurd”, vertelt ze aan een journalist van de Telegraaf.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Limburger ligt twee dagen dood op toilet

  1. Pingback: Ziekenhuis Heerlen zaagt wc-deuren af | Bizar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>