Vleermuis aan boord van vliegtuig (filmpje)

Een vleermuis aan boord van een toestel van Delta Airlines op weg naar Atlanta heeft voor veel paniek gezorgd. Toen de verstekeling over de passagiers fladderde, zette veel vrouwen het direct op het krijsen uit angst dat de vampier in hun haar zou vliegen en hun bloed zou uitzuigen.

In een filmpje op YouTube is te zien dat de vleermuis waarschijnlijk net zo bang als de passagiers. Uiteindelijk weet een koelbloedige passagier het beestje in het toilet te lokken, om deze vervolgens snel te sluiten.

Ondanks dat de vleermuis zat opgesloten besloot de piloot voor alle zekerheid toch rechtsomkeert te maken naar de vertrekhaven. Nadat de vleermuis op de luchthaven van Madison kon worden gevangen, kon het toestel na een grondige inspectie, met de nodige vertraging toch koers zetten naar Atlanta.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>