Baby van 6,5 kilo geboren in Amerika

De moeder was zwaar geschokt.

Een moeder uit Colorado werd verrast toen ze een baby ter wereld bracht van maar liefst 6,5 kilo. Het meisje werd dan ook geboren met behulp van een keizersnee. De kersverse moeder verwachtte een baby van 3 kilo, de helft van wat de baby daadwerkelijk woog. Het meisje werd onmiddeijk naar een ziekenhuis gebracht, maar gelukkig bleek ze helemaal gezond te zijn. Zelfs de dokters schrokken toen ze de baby zagen, zoiets hadden ze nog nooit gezien.

This image provided by Children’s Hospital Colorado shows Mia Yasmin Garcia shortly after birth Dec. 2, 2014 she was born by cesarean section in Alamosa, Colorado Monday, weighing 13 pounds, 13 ounces. Mia's father, Francisco Garcia, says the newborn's size shocked everyone, including hospital staff. He says "they were like whoa! They opened their eyes like they've never seen a baby like that."

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>