Mobiele telefoons opladen met je poep?

Wetenschappers denken dat het kan.

Engelse wetenschappers van de universiteit van East Anglia kwamen met het idee om telefoons op te laden met de bacterien uit menselijke poep. Het onderzoek was gericht op het gedrag van elektronen in bacteriële proteïnen. De elektrons uit de poep van mensen en dieren ademt metaal op de manier dat wij Co2 ademen. Daarbij komt een elektrische lading vrij, die in principe gebruikt kan worden om apparaten zoals telefoons. Prachtoplossing of grote onzin?

 

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>