Russische Nazi groep houdt Miss Hitler verkiezing

Wie is het mooiste anti-semetische meisje ? Een Russische Nazi groep is op Facebook op zoek naar de nieuwe Miss Hitler. Wij nemen een kijkje.

Nee, dit is helaas geen grap. Op de Russische versie van Facebook is nu een actie bezig waarin mensen kunnen stemmen op hun favoriete Miss Hitler. Een Russische nazi-groep heeft een speciale “Adolf Hitler” pagina aangemaakt waar de kandidaten beoordeeld kunnen worden. Misselijkmakende actie? Zeker, maar wat het nog erger maakt is dat de groep duizenden volgers heeft. De eigenaars van de groep zeggen dat de volgers een “eerbetoon aan Hitler willen organiseren”.

De mooiste vrouw krijgt de titel Miss Ostland. Oostland was het nazi regime in de Baltische staten in 1941. Miljoenen Joden werden er vermoord. Er zijn wel wat eisen waaraan je moet voldoen om jezelf verkiesbaar te stellen: Je moet een Nazi zijn, een vrouw zijn en lid zijn van de “Adolf Hitler” groep. Ook moet je een sexy Nazi foto plaatsen. Het verkiezingssysteem is simpel: De foto met de meeste likes wint. Ontzettend bizar dus. Hier zijn een paar van de deelnemers:

Katya Shkredova

Katya komt uit Belarus en neemt veel selfies in haar vrije tijd. Ze bewondert Adolf Hitler voor zijn gedachten over een ideale samenleving.

VK Miss Nazi_06

Elena Bernatskaya

Elena komt uit Oekraïne en houdt van fotografie. Ze is één van de populairste deelnemers.

VK Miss Nazi_08

Alina Voronina

Alina komt uit Moskou, en houdt ervan zich te kleden in traditionele kostuums, het liefst uit de tweede wereldoorlog. Ze werd een fan van het derde rijk toen ze geschiedenis studeerde,

Screen Shot 2014 10 16 at 11.22.44 AM

De winnaars maken kans op speciale medailles met het swastika erop, en natuurlijk de eeuwige eer op de Adolf Hitler pagina..

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>