Luxy: Nieuwe dating-app noemt zichzelf “Tinder zonder arme mensen” Slim of asociaal?

Sinds de lancering van populaire dating-app Tinder zijn er veel kopieën die wat graantjes proberen mee te pikken. Nu is er Luxy, een soort van Tinder voor rijke en aantrekkelijke mensen.

Gisteren hadden we het nog over de Tinder-kopie Mixxxer, een app voor mensen die alleen op zoek zijn naar seks. Vandaag is de app Luxy uitgekomen, en zoals de naam al doet vermoeden is het een dating-app voor rijke mensen. En daar schamen de ontwikkelaars zich niet voor. Ze noemen het zelf: ” Tinder, minus arme mensen.” Nu is er dus een dating app voor supermodellen, miljonairs en celebrities.

De oprichter van de app wil anoniem blijven, vanwege de controversiële insteek van de app. Veel mensen vinden het een belachelijke app, omdat het miljonairs alleen maar een superieur gevoel zou geven. Gelukkig is de vertegenwoordiger van Luxy niet zo verlegen. Hij vertelde verschillende media dat Luxy op dit moment nog niet het inkomen van gebruikers controleert, dus iedereen kan in principe op dit moment lid worden. Binnenkort komt daar als het goed is verandering in. Het bedrijf heeft vertrouwen in haar applicatie: “Mensen kunnen er geen misbruik van maken. Als je in je oude Volkswagen aan komt zetten bij de Macdonalds val je snel door de mand”. Als je lid wordt moet je een profiel opbouwen, door bijvoorbeeld je favoriete luxe merken aan te vinken. Denk aan Prada en bijvoorbeeld Gucci.  Volgens het bedrijf is tot nu toe het gemiddelde inkomen van gebruikers 250,000 dollar. We zijn benieuwd of dit door gaat breken.

 

Luxy dating app

Luxy dating app

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>