Vrouw maakt boter van haar eigen borstmelk en eet het

Redditgebruiker Michelle krijgt haar boter op een heel bijzondere manier: Ze maakt het van haar eigen borstmelk. Hier lees je hoe ze het deed!

Michelle postte het resultaat trots op de populaire website Reddit. Ze schudde haar borstmelk een uur lang tot er klontjes boter begonnen te vormen. Vervolgens at ze het ook zelf op, zonder brood of zout. Ze laat op de website weten dat het de zoetste en romigste boter was die ze ooit geproefd heeft. Zo deed ze het: Eerst goot ze de melk in een bekertje. Vervolgens deed ze er een dekseltje op, en begon ze langdurig te schudden. Uiteindelijk begon de melk te klonteren.(Picture: Imgur)

Na veertig minuten schudden begonnen de klontjes balletjes te vormen.
(Picture: Imgur)

 

Vervolgens had ze de lekkerste boter die ze ooit geproefd had.

(Picture: Imgur)
Michelle heeft beloofd dat ze het de volgende keer met meer melk gaat proberen. Het is natuurlijk niet geschikt voor dagelijks gebruik, gezien je erg lang moet schudden en er relatief weinig boter wordt gevormd. Het is niet de eerste keer dat zoiets dergelijks met borstmelk wordt gedaan: In Canada kon je een paar jaar terug borstmelkijs kopen, genaamd “BabyGaga”.
Bron:Reddit

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>