Japanse uitvinding dwingt je kinderen te lachen

Altijd al problemen gehad met je dwarse en boos kijkende kinderen? In Japan hebben ze een oplossing voor je probleem gevonden!

Elk kind heeft wel eens een dwarse bui, waarin geen glimlach op zijn/haar gezicht te toveren valt. Gelukkig hebben onze favoriete gekke Japanners er een oplossing voor gevonden: De “Electro Smile”! Japanse wetenschappers hebben lang aan de uitvinding gewerkt. Hoe het werkt? Je zet het apparaatje dat je kan zien op de foto hieronder op het gezicht van je kind. De uitvinding stuurt steeds electrische schokjes naar de spieren in het gezicht van het kind, waardoor het constant een lachend gezicht heeft. En daar stopt het niet mee, nee, het apparaat stuurt zelfs een schok door het hele lichaam waardoor je kind helemaal vrolijk wordt. Er zijn zelfs verschillende instellingen, zodat elk boos kind omgetoverd kan worden in een blij kind. Wij zijn er nog steeds niet uit of dit een rare grap is of een vreselijke uitvinden. Het lijkt ons duidelijk dat dit gewoon kindermishandeling is. Dan toch maar liever boze kinderen..

 

Japanse uitvinding dwingt je kinderen te lachen

De Electro Smile

 

Bron: Nextweb

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>