Vrouw uit restaurant gegooid na vervangen luier #Bizar

Een Amerikaanse vrouw is van de week uit een Restaurant gegooid nadat ze de luier van één van haar kinderen verving op haar tafel.

De vrouw genaamd Miranda Sowers vertelt dat het begon toen ze haar 4 maanden oude baby meenam naar het toilet om een luier te vervangen. Helaas ontdekte Miranda dat er geen speciale tafel was om de luier te vervangen. Ze was alleen met haar kinderen en kon dus niet even snel terug gaan naar haar auto om het taakje te voltooien. Als laatste optie bleef er de tafel over waar ze aan at met haar gezin. Ze had een speciale set bij zich zodat ze snel en stil de luier kon vervangen. Helaas was het volgens de medewerkers van het restaurant niet bepaald stil. De eigenaar van het restaurant kon haar ogen niet geloven. ” Hoe snel je het ook doet, mensen ruiken gelijk de vieze geur, en het laatste wat ik wil is dat een klant moet overgeven”, aldus de eigenaresse. Miranda brengt daartegenin dat niemand het kon ruiken of zien. Toch heeft het personeel het resterende eten in een tas gedaan en het gezinnetje gevraagd of ze het restaurant wilden verlaten. Miranda heeft een klacht ingediend, maar het restaurant blijft achter haar keuze staan. Toch laten ze wel weten dat ze gaan investeren in babytafels in de wc.

Bron: Kens5.com

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>