Bizar: Bejaarde supermartkmedewerker stopt voor de lol levensgevaarlijke naalden in vlees

Een 68 jaar oude man uit Illinois is de gevangenis ingegooid voor een wel heel bizarre reden. Zelfs je oma en opa zijn niet meer te vertrouwen..

Of hij zijn werk zat is of een hekel heeft aan mensen weten we niet, maar dat hij gestoord is is zeker. Een 68 jaar oude man uit Illinois , werkzaam in een supermarkt, stopte voor de lol naalden in verpakt vlees. De politie meldt dat er minstens 7 gevallen bekend zijn, en dat zijn dan alleen de gevallen waar bewijs voor is. Een klant beet in een naald en beschadigde zijn tandvlees, en een andere klant beet in een heerlijke steak waarna een naald diep in zijn wang stak. De supermarktmedewerker die waarschijnlijk schuldig is wordt maandag verhoord, en tot die tijd zit hij veilig achter slot en grendel. De straf die hij kan krijgen kan tot 10 jaar celstraf oplopen en een boete van een kwart miljoen dollars. De man zegt dat hij niet echt een reden had voor zijn gevaarlijke spelletje: “Ik heb niet echt een uitleg of een motivering, het waren stomme ideetjes die ik uitvoerde voor de lol. Soms een hamburger, soms een steak, gewoon voor de lol”. De misdadiger heeft niet een criminele achtergrond, maar toch neemt de politie de zaak zeer serieus. De volgende keer dat je vlees koopt moet je dus even goed opletten..

 

Bron: Huff Post

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>