FILMPJE: Meisje uit de kleren voor zoektocht naar vermiste chihuahua

De twintigjarige Amerikaanse Arlene Mossa Corona is haar dierbare chihuahua kwijt. Al een week is het trillende diertje spoorloos. Het meisje is inmiddels zo hopeloos dat ze haar borsten in de strijd heeft gegooid het beestje te vinden. In een bikini probeerde ze met een reusachtig billboard met foto’s van haar verdwenen chihuahua de aandacht van automobilisten te trekken.

“Ik blijf in bikini rondlopen tot ik Chispita heb teruggevonden. Bovendien zal ik dan pas ook opnieuw beginnen eten.” Met de boodschap ‘America is bringing home our troops for the holidays. La Jolla (een badplaats in San Diego, nvdr.), help me bring my dog home too’ hoopt ze de mensen van San Diego aan te zetten tot een zoekactie.

Vier dagen lang liep het meisje in haar bikini door de straten, gisteren meldde the Los Angeles Times dat haar actie niet voor niets is geweest. Haar hondje is inmiddels gevonden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>