Rugbyspeler na beroerte, ineens homo en kapper

Toen de breedgeschouderde Britse rugbyspeler Chris Birch, een beroerte kreeg, maakte vooral zijn familie zich grote zorgen. Toen hij enige tijd weet bijkwam was hij een geheel ander mens: Birch besloot kapper te worden en kwam uit de kast, dit tot grote ontzetting van zijn familie en vriendin. De voormalige rugbyspeler ziet het zelf allemaal anders en vindt het allemaal zo erg niet. “Ik ben nu gelukkiger dan ooit”, vertelt hij in the Daily Mail.

Birch raakte in coma toen hij verkeerd neerkwam na een achterwaartse salto, die hij maakte om indruk te maken op zijn vrienden. Hij kwam verkeerd neer, brak zijn nek en was dagenlang van de wereld. Toen hij ontwaakte was hij een geheel ander mens, sport interesseerde hem niet meer en vrouwen al helemaal niet. Ook maakte hij een opvallende carrièremove als kapper en viel 50 kilo af.

Vooral zijn familie had het moeilijk met de veranderingen en zijn relatie ging uit. Hij woont nu samen met zijn 19-jarige vriend Jack in een appartementje boven het kapsalon waar hij werkt. “Ik voel me gelukkiger dan ik ooit was.De oude Chris is dood en begraven. Het spijt me dat mijn familie het er moeilijk mee heeft, maar ik wil niet terug.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>