Man masturbeert in 298 Starbucks-vestigingen

‘Mister PeePee’ is een man met een doel, de Amerikaan wil in elke Starbucks van New York zijn kwakje achterlaten, aldus the Huffington Post. Zo gezegd zo gedaan en omdat anders misschien niemand hem gelooft fotografeert de rukker telkens het resultaat van zijn handwerk.

‘Mister PeePee’ is aan zijn project begonnen omdat hij een grote fan is van het koffiecafe. Naast het rukgehalte beoordeeld hij ook of de toiletten schoon zijn, het uiterlijk van het personeel, of hij tijdens zijn ‘werk’ werd gestoord en last but not least de koffie. Mister PeePee deelt zijn avonturen met zijn volgers op Twitter en is inmiddels ook de ster van een lokaal radiostation.

Zijn laatste beoordeling luidt als volgt: “De Starbucks van de dag krijgt een vier op vijf: ze is ruim, schoon, de koffie is er lekker, krachtige wifi, niet gestoord en 1 lekker wijf.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>