Patat kapsalon tast sperma aan

Een vette hap bevat doorgaans zoveel transvetten, dat jonge oergezonde mannen er in een ruk onvruchtbaar van kunnen worden. Dat beweren vruchtbaarheidsexperts aan de universiteit van Harvard. Tot deze conclusie kwamen ze na het analyseerden van het zaad van honderden mannen tussen 18 en 22 jaar.

De lichamelijke conditie van de onderzochte mannen was optimaal, ze kampten met geen enkele andere lichaamsproblemen. Een zwemmertje van iemand die net een hamburger of bak patat ophad had een mindere conditie om de reis naar de eicel te volbrengen.

Wie toch vet wil eten en blijven presteren tussen de lakens doet er goed aan meer te sporten. Zo blijkt uit een Japanse studie, waarvan de resultaten eveneens vandaag bekend werden. Het onderzoek bij 215 Japanse mannen toonde aan dat wie elke week intensief beweegt, meer actieve zaadcellen heeft dan iemand die weinig sport.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>