FILMPJE: Ontsnapte tijgers en leeuwen terroriseren Amerikaanse stad

In het dorpje Zanesville (Ohio, VS) kunnen de inwoners vandaag beter binnenblijven, door de woonwijken lopen tientallen wilde dieren, die ontsnapt zijn uit een naburig wildpark. Een aantal van de beesten is inmiddels doodgeschoten, maar dat betekent nog niet dat de bewoners weer de straat opkunnen. De politie heeft bewoners gewaarschuwd om binnen te blijven, zo meldt de NOS.

Dinsdagavond kwamen de eerste telefoontjes bij de alarmlijn binnen over loslopende wilde dieren. Toen de politie polshoogte ging nemen bij het wildpark, vonden ze de eigenaar dood buiten zijn huis en alle hokken stonden open.

Onder de ontsnapte dieren behoren cheeta’s, grizzlyberen, wolven, tijgers en leeuwen. De politie heeft een gebied afgezet, waar wordt gejaagd op de dieren. Ook is er voedsel in hun hokken gelegd in de hoop dat ze terugkomen.

p.s. foto is een nepper

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>