Man heeft balzak als bowlingbal

Een centimetertje erbij, daar kunnen de meeste mannen zich wel in vinden, maar een scrotum van vijftig kilo, dat is misschien een beetje teveel van het goede.

De in Amerika geboren Wesley Warren Jr. zit er wel mooi mee en komt er ook niet zomaar meer vanaf. Doktoren zijn bereid om een experimentele operatie uit te voeren. De ingreep kost echter meer dan een miljoen dollar. Zelf kan hij dit niet betalen, daarom hoopt hij op medelijden van geldschieters.

De man afmetingen van zijn balzak waren drie jaar geleden nog in proportie. Door onbekende oorzaak groeide begon zijn scrotum echter te groeien, zo meldt The Las Vegas Review-Journal.

Het dagelijkse leven valt Warren niet mee. Hij moet zijn last regelmatig even laten rusten op een leeg kratje, dat hij altijd achter zich aansleept. Binnen de bril richten is voor hem ook praktisch onmogelijk. Hij heeft al twee jaar geen vaste baan, laat staan een vaste vriendin.

http://www.lvrj.com/multimedia/Man-with-100-pound-growth-on-his-testicles-seeks-treatment-131961463.html

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>