FILMPJE: Chinese peuter overreden, voorbijgangers doen niets

In China is geschokt gereageerd op een video waarop is te zien hoe een 2-jarig meisje tot twee keer toe wordt overreden door een busje. Terwijl ze levensgevaarlijk gewond op straat ligt, rijdt de chauffeur doodleuk door, ook achttien voorbijgangers lopen de gewonde peuter stoïcijns zonder een poot uit te steken voorbij. Uiteindelijk wordt het meisje voor de tweede keer overreden en ook deze bestuurder vindt het onzin om uit te stappen.

Pas na zeven minuten is er eindelijk iemand die iets doet. Een vrouwelijke straatveger tilt het meisje op en brengt haar in veiligheid. De misselijkmakende beelden zijn afgelopen donderdag gemaakt in de Chinese stad Foshan.

Wonder boven wonder is het meisje nog in leven, maar de kans is groot dat ze uiteindelijk toch niet gaat halen. De politie probeert aan de hand van de videobeelden de schuldige chauffeurs te identificeren. De bestuurder van de tweede wagen is al aangehouden, maar die van het busje is nog niet gevonden.
Update: Overreden Chinese peuter is hersendood

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “FILMPJE: Chinese peuter overreden, voorbijgangers doen niets

  1. Pingback: Overreden Chinese peuter is hersendood | Bizar

  2. Lara

    Discusting!!!! Shame on you chinese people. Pore child! R.i.p.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>