Bizar: Model beweegt borsten op melodie van Mozart’s “Eine Kleine Nachtmusik”

Wat ze doet lijkt onmogelijk. Model Sara X werd dit weekend een hype op het internet door een filmpje waarin ze op zeer precieze wijze haar borsten laat trillen op de melodie van Mozart’s “Eine Kleine Nachtmusik”. Hoe ze het doet? Niemand weet het. Origineel is het zeker.

Afgelopen zondag postte model Sara X een video van haarzelf op youtube waarin ze haar borsten laat trillen op de melodie van een stuk van componist Mozart. De video werd al snel een hype op het internet.Ronduit ordinair of juist een bijzondere kunst? De discussie ging eigenlijk gelijk over hoe het model het deed. In de reactiesektie van youtube ontstonden hele discussies over hoe het gefaked kon zijn. Het model op reageerde op de kritiek op Facebook: “Mijn borsten mogen dan nep zijn, wat ik ermee doe is echt, ik span mijn spieren aan op een speciale manier”.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>