Jongetje achtervolgt fietsendief in Kart

De negen jaar oude Nicolas Ferran had een hele spannende zaterdagmorgen: Hij werd een plaatselijke superheld. Lees hier zijn verhaal.

De negen jaar oude jongen komt uit Utah (Amerika). Zaterdagmorgen waarschuwde hij zijn vader toen een dief twee van zijn dure fietsen stal. Hij vroeg zijn vader of iemand zijn fietsen mocht lenen, waarop de vader vroeg waarom Nicolas dat wilde weten. De vader van Nicolas was in zijn tuin bezig en had niks door. Na de uitleg van zijn zoon ging hij snel de politie bellen. Nicolas had geen geduld en sprong in zijn go-kart. Zijn buren zagen nicolas wegscheuren en srpongen in de auto om mee te helpen bij de achtervolging. Toen de dief besefte dat Nicolas hem achtervolgde gooide hij de fietsen weg en verborg hij zichzelf achter een boom. De crimineel trok gauw zijn shirt uit om verkenning te voorkomen, maar de buren van Nicolas trapten daar niet in. Ze belden de politie, waarop de dief, een 20 jaar oude man, gearresteerd werd. Nog een excuus om een kart aan te schaffen voor in je achtertuin.

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>