Baby krokodil ontsnapt uit dierentuin met behulp van een schildpad

Opnieuw bewijs van hoe slim dieren kunnen zijn. Een kleine baby krokodil ontsnapte deze week uit een dierentuin met behulp van een schildpad. De krokodil is nog steeds op de vlucht.

De naam van het slimme diertje is Carlos. Verzorgers uit de dierentuin genaamd “Garlyn Zoo” denken te weten hoe de krokodil is ontsnapt. De dierentuin heeft zo’n 100 dieren, waaronder dus Carlos. Carlos leeft samen met 2 volwassen krokodillen maar besloot op een dag om de dierentuin te verlaten. Hij leefde tijdelijk samen met schildpadden in een hok, met hele kleine spleetjes in de omheinende hekken. De grote schildpadden schuren met hun lompe lichamen steeds wat zand weg, waardoor er spleten onder het hek ontstaan. 1 schildpad haalde zoveel zand weg dat Carlos er tussendoor kon glippen. De situatie klinkt misschien grappig, maar kan zeer treurig aflopen, gezien de krokodil nog steeds verdwenen is, en het in zijn 1tje waarschijnlijk niet kan overleven.

Meer schattige dieren:

Schattige video: Hond zingt mee met accordeonĀ 

Baby krokodil ontsnapt uit dierentuin met behulp van een schildpad

Schattig:Schuldige hond troost huilende baby

 

 

Bron: Inquisitr

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>