Koppel heeft seks tijdens voetbalwedstrijd

De Belgische voetbalmatch tussen Sint-Truiden en Lokeren eindigt zeker niet in de top10 van de meest spannende wedstrijden. Gelukkig voor de supporters zorgde een koppeltje, dat een hotelkamer die uitkijkt over het speelveld als liefdesnestje gebruikte, nog enig vertier. (zie foto’s bij Hln.be)

Terwijl op het veld de bal voor de zoveelste maal werd teruggespeeld op de verdediging, gaven de twee hem flink van jetje. Zeker toen de vrouw haar borsten voor het raam toonde, barstte de 7000 supporters in gejuich uit.

De hoteleigenaar is niet blij met de sekspartij: “Dit gaat te ver. Wij kunnen niet controleren wat onze gasten doen eens ze op hun kamer zijn. We hebben vaste klanten die elke twee weken dezelfde kamer boeken. Rustige klanten. Mevrouw ligt lekker tv te kijken, terwijl meneer naar de match kijkt door het raam”, zegt hij tegen de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Ondertussen ruikt de Belgische krant een vette voorpagina-scoop en roept de man en de vrouw op contact op te nemen met de redactie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>