Nagellak voor mannen

Omdat de metroman óók aan zijn nagels moet denken, brengt het Amerikaanse merk Evolution Man een collectie nagellak voor mannen op de markt.

Maar weinig mannen hebben de behoefte hun nagels een kleurtje te geven, maar daar wil het merk Evolution Man verandering in brengen met een nagellakcollectie die uit drie metallic kleuren en twee topcoats bestaat. ‘Ik gebruike transparante nagellak om van het nagelbijten af te komen’, vertelt oprichter Marco Bernardini. ‘Maar al snel begon ik te experimenteren met opvallende kleuren. Ik hou vooral van de matte topcoat, die ik modern en mannelijk vind. Mannen letten tegenwoordig meer op hun nagels: je kan toch geen onverzorgde nagels hebben als je een Rolex draagt?’.

De nagallak is vanaf november te koop via www.evolution-man.com en kost 9,90 euro

Wij persoonlijk kunnen niet wachten tot bijvoorbeeld Jeroen Pauw gaat voor die mooie metallic nagellook.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nagellak voor mannen

  1. Joseph van de Sande

    Ik vind nagellak voor mannen echt te gek. Ik draag ‘t nu al een tijdje en voel me er prima bij. Dit past helemaal bij mij. Heb zelfs het gevoel dat het mijn zelfverzekerd zijn een boost heeft gegeven. Ben dus, kortom, erg blij dat ik ‘t ontdekt heb. Er zijn natuurlijk ALTIJD wel mensen die het niks vinden, maar ik heb geleerd die mensen lekker te laten kletsen en me niks van die kritiek aan te trekken!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>