Man markeert zijn territorium door midden in kledingwinkel te plassen

Marks&Spencer medewerkers hadden een niet zo fijn dagje toen een bezoeker besloot een schap te gebruiken als toiletpot.

De mysterieuze bezoeker liep rustig een filiaal van de bekende Engelse winkelketen in en keek een paar minuten rond. Hartstikke normaal, tot hij opeens begon te plassen tegen een rek met sjaals. Helaas voor de man hing er een camera die alles opgenomen heeft. Hij veroorzaakte meer dan 280 pond aan schade. Na zijn behoefte gedaan te hebben liep hij rustig de winke weer uit. De politie is op zoek naar de Engelsman, wat niet lang zal duren gezien zijn gezicht duidelijk zichtbaar is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>