Filmpje: Man overvalt winkel met een banaan

De dief gebruikte een banaan als pistool en vluchtte op een fietsje.

Volgens politie uit Philadelphia (Amerika) gebruikte de man een banaan als pistool, en overviel hij een kleine supermarkt. Beveiligingscamerabeelden laten de dief zien. Hij wacht netjes in de kassarij om vervolgens een banaan uit zijn zak te pakken en de cassiere ermee te bedreigen. Hij pakte snel geld en wat cigaretten, en reed er snel vandoor op een fietsje. Ach, iedereen is uniek zullen we maar zeggen…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>