Jongetje van 8 jaar moet voor straf toilet schoonmaken met blote handen

De politie is op zoek naar de schuldige leraar.

Het gebeurde op een basischool genaamd Scootney Springs Elementary in Othello. De leraar werkte al lang op de school, en heeft bekent dat hij de straf heeft uitgedeeld, waarop de directie van de school een gesprek heeft gehouden met de man. Toch vinden de ouders het niet genoeg. De moeder van het slachtoffertje is sprakeloos. Niet geheel onlogisch, als je kind een openbaar toilet moest schoonmaken met zijn blote handen, zonder een toiletontstopper of andere schoonmaakspullen.

Ze ontdekten wat er gebeurd was nadat ze hun zoon vroegen naar zijn dag. “Hij vertelde ons dat hij een leuke dag had gehad, maar dat hij wel van de leraar zijn hand in een toiletpot moest steken..” Aldus de ouders van het jongetje. Hij vertelde zijn leraar dat een toilet verstopt was, waarop de lerar zei dat hij het zelf moest schoonmaken met zijn blote handen. De andere leerlingen lachten hem uit, en het jongetje durft niet meer naar school. Wordt vervolgd..

\

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jongetje van 8 jaar moet voor straf toilet schoonmaken met blote handen

  1. Leon

    Wat papier uit een pot trekken omdat ie verstopt is geraakt? Even handjes desinfecteren en klaar. Hij moest de toilet dus niet schoonmaken maar een prop papier eruit halen. Storm in een glas water. Kinderen leren hoe ze hun eigen rommel opruimen. Tja remsporen en papierproppen horen daar ook bij denk ik dan. Misschien is het ventje een notoire wc verstopper weten wij veel?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>