Amerika’s eerste vegetarische slager opent zijn deuren

Het is geen grap, verzekert de eigenaar.

Het is zelfs een serieuze business: Vegetarische slagers. Na een populaire kickstarter kunnen de Aubrey en Kale (broer en zus) hun droom waar maken: Een vegetarische slager beginnen. Het vegetarische vlees is zorgvuldig met de hand bereid en bevat protein rijke ingredienten zoals tarwegluten, gist, soja en miso. Ze kwamen op het idee nadat ze deze zomer wat vegetarisch vlees verkochten op een boerenmarkt. Klanten waren zo enthousiast dat ze besloten uit te zoeken of het mogelijk was er hun werk van te maken. Na een succesvolle kickstarter zijn ze dan eindelijk ook zo ver.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>