Ontsnapte krokodil veroorzaakt vliegtuigcrash

Negentien mensen overleefden de crash niet.

Een weggestopte krokodil ontsnapte uit zijn kooi in een klein vliegtuigje uit de Democratische Republiek van Congo. De passagiers raakten in paniek en zorgden ervoor dat het vliegtuigje uit zij balans geraakte en uiteindelijk dat het toestel crashte. De enige overlevende vertelde de politie dat alle passagiers naar de voorkant van het vliegtuig renden, waardoor de neus naar beneden begon te hellen en uiteindelijk het toestel snel naar beneden dook. Het beest overleefde de crash, maar werd door autoriteiten met een machete gedood.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>