McDonalds in een kerk? In Amerika gaat het gebeuren

Zou jij dan naar de kerk gaan?

Naar een preek luisteren terwijl je een Big Mac eet? In Amerika kan het waarsschijnlijk binnenkort. Een groep genaamd “McMass” wil een McDonalds in een kerk hebben. Ze halen online geld op om hun droom waar te maken, en ze hebben “slechts” 1 miljoen nodig. Sponsors krijgen kleding thuisgestuurd. De groep heeft nog 1 probleem: Ze moeten nog een kerk vinden die mee wil werken. “De kerk moet gaan ondernemen, en weer mensen aantrekken”, aldus de leider van de groep. Op dit moment hebben ze slechts 100 dollar opgehaald, dus of het echt gaat gebeuren is de vraag. Wat vindt jij? Is dit grote onzin of een slim plan?

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>