Nieuwe Victoria’s Secret BH werkt samen met een Hartslag sensor

De toekomst van sport-bh’s ?

Victoria’s Secret’s maakt al langer Sport-Bh’s, maar deze is wel heel bijzonder. Het nieuwe model genaamd “incredible” bevat meerdere sensoren en kan verbinding maken met apparatuur. De Finse kledingfabrikant Clothing+-, bekend van haar “slimme” kleding, is de fabrikant van de sportieve bh. Er zit wel een prijskaartje aan: Voor 75 dollar bezit je er eentje, maar dan ben je nog niet klaar: Een hartslag sensor moet je dan nog los kopen. Handige functie of nutteloze gimmick?

 

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>