Student gearresteerd voor runnen prostitutie ring op school

Hij verkocht op zijn 17e al minderjarige meisjes.

Een student uit Florida, Amerika, is gearresteerd voor het runnen van een prostitutie ring op zijn school. Zijn acitiveiten hielden onder andere in dat hij minderjarige meisjes verkocht voor geld en alchol, aldus de politie. Zijn naam is Alexa Nicole De Armas, en hij is slechts 17 jaar oud. Afgelopen vrijdag werd hij gearresteerd voor mensenhandel. Een tweede man werd gearresteerd voor het betalen van 40 dollar en een fles drank aan Alexa. Daarmee zou hij seks gehad mogen hebben met een meisje van 15 jaar oud. Meerdere arrestaties zullen waarschijnlijk volgen.

De politie kwam de prostitutie-ring op het spoor toen verschillende studenten naar hun afdelingshoofd gingen en vertelden dat hun studiegenoot niet zo nette praktijkjes erop na hield. Daarna begon het balletje te rollen, en wist de politie snel Alexa op te pakken. Het 15 jarige meisje vertelde de politie dat ze het allemaal niet wilde, maar dat ze door Alexa gedwongen werd. Alexa en zijn vrienden gebruikten Facebook om afspraakjes te maken met oudere mannen.

 

De 21 jarige man

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>