Putin’s tijger verscheurt Chinese geiten

Maanden nadat de Siberische tijger door Putin in het wild werd vrijgelaten, komt de tijger opnieuw in het nieuws. Helaas met een droevige reden: Het beest zou meerdere Chinese geiten aangevallen en opgegeten hebben in het Noord-Oosten van China. Putin liet het beest vrij als een soort van gift, en om een positief imago te creeren. Helaas lijkt dat nu juist een averechts effect te hebben. Lees hier verder over de tijgers van Putin.

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>