Goddelijke baby geboren in India met 8 benen en armen

duizenden  mensen willen hem zien: De baby met 8 armen en benen. Ze noemen hem zelfs een god.

West Bengal, in India, wordt overspoeld met duizenden aanbidders, samenkomend om het kind te zien. De baby had eigenlijk een tweelingbroer of zus, maar de lichamen “versmelten” als het ware in de baarmoeder. Dokters begonnen onmiddelijk te huilen en te bidden uit angst. Ze geloven dat de baby de Hindoestaanse god Brahma is. Waarom ze dan gaan huilen? Volgens hun geloof is dat een teken van het einde van de wereld.

Politie heeft het erg moeilijk met het tegenhouden van de aanbidders. Ze willen zo graag de baby zien dat alle regels overtreden worden. Omstanders hebben nog nooit zoiets bizars gezien.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>