Moederstart petitie tegen speelgoedwinkel voor verkopen Breaking Bad poppen

Pas maar op: Straks gaan je kinderen opeens Meth koken!

 

Het is nu al één van de meest controversiele speelgoeditems in de collectie van Toys ‘R US ooit. De speelgoedketen heeft Breaking Bad poppen opgenomen in hun collectie. De tv serie was razend populair, maar het feit blijft dat de serie ging over het koken van crystal meth. Een Amerikaanse moeder genaamd Susan was geshockeerd toen ze de poppen in de speelgoedwinkel zag liggen. De poppen hebben bijvoorbeeld een zakje met nep crystal meth, en een gas masker. “Alles dat met drugs te maken heeft behoort niet in een speelgoedwinkel”, aldus Susan. Volgens haar moet de speelgoedketen goed naar hun normen en waarden gaan kijken. Maar daar heeft ze geen geduld voor, ze is een online petitie gestart om de poppen de winkels uit te krijgen. Binnen een week waren er meer dan 1000 handtekeningen verzameld. Toys ‘R US verdedigt haar speelgoedlijn met het feit dat er op de verpakking duidelijk staat dat de poppen 15+ zijn. Wordt vervolgd.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>