Vrouw belandt in de gevangenis omdat ze haar gras niet maait

Wat is er nou erger dan te lang gras?

Karen Holloway moest voor 6 uur een cel in omdat ze haar gras niet heeft gemaaid. In Juni werd ze a door de gemeente gewaarschuwd dat haar tuin niet net genoeg was. Toen protesteerde Karen omdat ze het te druk had. Deze maand was de gemeente het zat en stopten ze Karen in een cel. Karen is woedend: “Ik zat tussen dieven, criminelen en kindermishandelaars vanwege een slordige tuin!”. Volgens lokale media had ze nog geluk: De rechter wilde haar oorspronkelijk voor vijf dagen de cel in gooien.

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>